Foder til søer

NutraSow konceptet har det formål at bringe soen i topform og garanterer sunde og energiske smågrise!

Foder til søer

I de seneste år, har den genetiske udvikling ført til større kuld. I praksis bliver der i stigende grad rapporteret om søer med f.eks. dårlig mælkeproduktion, benproblemer osv.

Nyfødte smågrise der har lavere fødselsvægt, mindre vitalitet etc. Det er klart at den moderne produktion af højproduktive søer, kræver en mere målrettet fremgangsmåde, via egnet management system, afbalanceret foder og korrekt foderstrategi.

NutraSow Gesto

NutraSow Gesto er et drægtighedsfoder, der sørger for en optimal balance i drægtighedsperioden. I de første tre uger af drægtighedsperioden, udvikles de befrugtede ægceller, som i sidste ende bliver implanteret i børen. Opmærksomheden skal derfor rettes mod at stimulerer børens kapacitet, på grund af de stigende antal levende fødte. NutraSow Gesto drægtighedsfoder er derfor udviklet, med særlig vægt på de specifikke behov hos søer i drægtighedsperioden.

En optimal tilstand under drægtighedsperioden

En af de begrænsende faktorer for stærkt produktive søer i dag er børens kapacitet. NutraSow Gesto er udviklet til at minimerer risikoen for abort og for at sikre, at embryonerne sætter sig fast i børen. Soen er i topform og perfekt forberedt til et sundt og energisk kuld, god råmælk og god mælkeproduktion.

Fordele ved NutraSow Gesto

  • Stimulering af Ca-mobilisering og regulering af elektrolytbalancen.
  • Stimulere børen og udviklingen af embryonerne gennem en specifik blanding af vitaminer, sporstoffer og aminosyrer.

NutraSow Lacto

NutraSow Lacto er en mineralblanding der optimerer foderet til diegivende søer. Stimulerer stofskiftet, sundheden og mælkeproduktionen, dette resulterer i en optimal sundhed hos soen og giver mere robuste smågrise. Hurtig regenerering af børen og understøtter den efterfølgende drægtighedsperiode.

En optimal tilstand under diegivning

De genetiske forbedringer i moderne opdræt fører til et større fokus på reproduktion, hvilket resulterer i større kuld. På den anden side konfronteres vi med flere problemer forbundet med de større kuld, lav fødselsvægt, mindre mælk pr. smågris, ben og fertilitetsproblemer på søerne osv.

Fordele ved NutraSow Lacto

  • Stimulering af soen´s foderindtagelse gennem en unik kombination af sødestoffer og smagsstoffer, der er specielt udviklet til meget produktive søer.
  • Stimulerer af soen´s mælkeydelse, gennem tilstedeværelse af Laktose og den rigtige Ca/P balance
  • Gennem tilstedeværelsen af en afbalanceret kombination af vitaminer og organiske sporstoffer, toksinbindemiddel og en specifik blanding af organiske syrer.
  • Flere og mere vitale smågrise med en højere fravænningsvægt.
  • Hurtig bedring af børen.

Har du brug for hjælp?

Ved at vælge Nutrax, er du sikret produktprogrammer af højeste kvalitet samt en professionel og seriøs samarbejdspartner.

Find flere oplysninger her på siden eller kontakt os for uddybende informationer
på telefon 86 93 69 11