NUTRAX

Vækst skaber vi sammen

- siden 1981

Historie

1981

Etablerer Denkavit Holland et datterselskab i Danmark efter, at have været licensgiver til Dumex Agro, Denkavit ønskede forsat at være repræsenteret på det danske marked. Dansk Denkavit blev etableret med en landsdækkende salgsorganisation med kontor i Lystrup ved Århus, med salg til en stor del af de danske korn- og foderstofforretninger.

1991

Ændrede virksomheden sig fra at være et datterselskab ejet af Denkavit til at være en dansk virksomhed med navnet Nutrax, der bliver etableret et kontor i Beder syd for Århus. På daværende tidspunkt var det allerede startet med sammenlægninger af korn og foderstofforretninger, der blev derfor valgt også åbne op for salg direkte til landbruget, hvor produkterne tidligere udelukkende blev solgt gennem grovvarer- selskaber og forhandlere.

2004

Kontoret flyttes til sin nuværende placering i Støvring og Nutrax overtages af Poul Martin Mortensen

Nutrax afsætter sine produkter med salg direkte til landbruget samt gennem korn og foderstofforretninger.

GMP

PROCESS CERTIFICATE

GMP+ Registration No.: GMP055660

om NUTRAX

Vision

Hos Nutrax er det vores vision at skabe og videre udvikle vores samarbejde med vores nuværende og fremtidige kunder, med at sammensætte de bedste kvalitets råvarer og foder strategier.

Mission

Nutrax leverer hver dag de bedste kvalitets produkter til vores kunder med det bedste ønsker om sunde og trivelige dyr og en sund bundlinje. Hos Nutrax ønsker vi forsat at være anerkendt af vores kunder som deres foretrukne partnere når det gælder foderløsninger samt rådgivning på staldgangs niveau.

Værdier

 • Kvalitet
 • Troværdighed
 • Engageret medarbejder
 • Sunde dyr

Job

Job hos NUTRAX

TIL VORES DISTRIKT FYN, SJÆLLAND OG ØERNE, SØGER VI EN DYNAMISK PRODUKTKONSULENT.

Produktkonsulent husdyrernæring svin
Efter øget aktiviteter i Nutrax, søger vi en produktkonsulent i til Fyn, Sjælland og øerne.
Nutrax ApS søger en produktkonsulent, der værdsætter, at yde den bedste service til vores kunder. Du skal være vedholdende og troværdig i din dialog med kunden.

Som et led i vores strategi for virksomheden, søges nu en selvstændig og resultatorienteret produktkonsulent, der med udgangspunkt fra egen bopæl skal varetage salget i distriktet. Som kørende produktkonsulent får du ansvar for salg af vores produkter til eksisterende kunder samt opbygning af egen kunde portefølje. Du får et tæt samarbejde med din chef om at prioriterer og planlægge salget, men skal selv identificerer og kontakte kundeemner inden besøg.

Dine opgaver

 • Ansvarlig for salg og service til nye og eksisterende kunder, primært større svineproducenter
 • Rådgivning og udarbejdelse af individuelle foderplaner, indenfor egen kundekreds
 • Deltage i messer og andre landbrugsfaglige aktiviteter

Kvalifikationer

 • Du kan arbejde selvstændigt og planlægge dit arbejde struktureret
 • Du kan samarbejde, kommunikere og koordinere med eksterne samarbejdspartner samt kollegaer
 • Du har erfaring indenfor branchen, svineproduktion og management
 • Du kan kommunikere på Engelsk

Nutrax tilbyder

 • En alsidig hverdag, hvor du selv planlægger din arbejdsdag
 • Grundig oplæring af vores produktprogram, internt og hos vores

leverandører (udland)

 • Efteruddannelse / Kurser
 • Gode kollegaer
 • Fagligt højt niveau

Ansøgningsfrist & procedure

Ansøgningen, CV og relevante dokumenter sendes til info@nutrax.dkmed emnefelt ”Produktkonsulent” Har du spørgsmål om stillingen, er du velkommen til at kontakte Palle Mortensen, på pmo@nutrax.dk eller tlf.: 8693 6911.

Om Nutrax

Nutrax er en dansk virksomhed, der siden 1980 erne har specialiseret sig i behandling og fodring af søer, smågrise samt kalve. Vi tilbyder komplette foder- og plejeprogrammer til fare- og fravænningsstalden.

NUTRAX produkter

Vi leverer svinefoder og suppleringsprodukter kombineret med kompetent rådgivning om optimal fodring og opdræt af svin og kalve.

NUTRAX

Vækst skaber vi sammen

- siden 1981