Kalvefoder – foderprogrammer sikrer vækst og sundhed

Hos Nutrax tilbyder vi mælkeerstatningsprodukter til kalve, hvilket sikrer en optimal foderudnyttelse samt sundhed og dermed mulighederne for at nå et højt tilvækstniveau.​​

Vi tilbyder følgende kalvefoder:

Vores produkter er af højeste kvalitet. For at sikre det høje tilvækstniveau, er vores kalvefoder baseret på udvalgte råvarer. Vi tilbyder blandt andet følgende kalvefoder:

  • ​​Valleprotein
  • ​Vegetabilsk protein
  • ​Skummetmælkspulver

​Et vigtigt kvalitetsparameter, når det kommer til skummetmælkspulveret, er, at det koagulerer, hvilket Nutraxs produkt naturligvis gør. Alt er gennemtænkt ved foder til kalve.

Kontakt os for mere information om kalvefoder

Hos Nutrax har vi mere end 30 års erfaring med udvikling af foderprogrammer til fare- og afvænningsstalden, og vi tilbyder skræddersyede foderprogrammer. Vi sørger for hurtig levering over hele landet. Har du brug for mere information om vores kalvefoder, er du meget velkommen til at ringe til os på telefon 86 93 69 11. Alternativt kan du også skrive til vores e-mail info@nutrax.dk, hvis du foretrækker det. 

Få et uforpligtende tilbud​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Besøg os på​

Facebook​

Følg med på vores Facebookside, hvor vi løbende opdaterer om produkter, nyheder mm.​

Åbningstider

Mandag​

08.00 - 16.00​

Tirsdag​

08.00 - 16.00​

Onsdag

08.00 - 16.00​

Torsdag​

08.00 - 16.00​

Fredag

08.00 - 14.00​

​Firmainfo

NUTRAX ApS

CVR: 66549615

​Østre Allé 6 - ​9530 Støvring

Telefon: 86 93 69 11

E-mail: info@nutrax.dk

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.